Erwin Nyhoff

Elvis the Music, Erwin Nyhoff

Erwin Nyhoff

Van Pinkpopartiest tot afwasser, en weer terug als finalist bij The Voice of Holland: geen enkele Nederlandse artiest heeft zo’n grillige carrière achter de rug als Erwin Nyhoff.

Nyhoff is op dat moment frontman van The Prodigal Sons; met de debuutplaat Wine of Life (1993) toert de band langs alle belangrijke poppodia, inclusief Pinkpop en Lowlands. Nyhoff speelt in het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette en wordt tot twee keer toe uitgenodigd op het Amerikaanse South by Southwest-festival in Austin, Texas.

Elvis  Presley

Elvis Aaron Presley was een Amerikaans zanger en acteur. Hij wordt vaak The King of Rock and Roll of kortweg The King genoemd en geldt als één van de meest significante culturele iconen van de twintigste eeuw. Met de vele hits zoals Jailhouse Rock, Heartbreak Hotel en Hound Dog is Presley niet meer weg te denken uit de Rock and Roll geschiedenis! Hij heeft wel 835 shows in Las Vegas gedaan!

Elvis Presley had een manager, die van Nederlandse afkomst was: “Colonel” Tom Parker heette eigenlijk Andries van Kuijk. De Europese fans hebben Elvis nooit live mogen zien optreden in Europa. Dit had mogelijkerwijs te maken met Colonel Tom Parker

Net als haar vader koos Lisa Marie Presley voor een artiestenbestaan. Ze bracht verschillende soloalbums uit in het genre poprock. Lisa Marie Presley is recent overleden aan een hartstilstand. Alleen moeder Priscilla Presley leeft nog van het gezin.