Alle Events
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
0
za 11 september 2021

THE BEST Abba tribute

Bestel tickets

Tijd

za 11 september 2021
20:30 - 01:00 uur

Ticket info

  • Staanplaatsen
  • 18+

THE BEST Abba tribute komt naar Heerenveen

ABBA Tribute op 11-9-2021 in Heerenveen IS GEANNULEERD

In verband met het coronavirus hebben wij evenementen verplaatst naar 2021. Helaas is het niet mogelijk om alle evenementen te verplaatsen in verband met ruimtegebrek in onze agenda. Daarom hebben wij helaas de beslissing moeten nemen om dit evenement te annuleren. Wij hopen op uw begrip.

Indien u een ticket voor dit evenement heeft aangeschaft, bent u inmiddels telefonisch en/of per mail op de hoogte gesteld. Voor vragen kunt u terecht bij events@fletcher.nl

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Fletcher Events en haar evenementen. Wij betreuren dat wij u op deze wijze moeten informeren.

 

Ga terug in de tijd met THE BEST Abba tribute in Heerenveen en zing mee met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. THE BEST Abba tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen. Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze tribute band is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.

Dus voor de oude en jonge ABBA liefhebber, ‘take a chance on this’. Bestel uw tickets voor THE BEST Abba tribute in Heerenveen!

THE BEST Abba tribute komt naar meerdere Fletcher Hotels, bekijk ze hier!

  • Deuren open: 20:30 uur
  • Leeftijd: 18+
  • Staanplaatsen
  • DJ draait tot 21.45 uur