Alle Events
za 13 juni 2020

Angela Groothuizen

Bestel tickets

Tijd

za 13 juni 2020
20:00 - 22:45 uur

Ticket info

  • Zitplaatsen
  • Gratis parkeren
  • 18+

Angela Groothuizen in Doorwerth is geannuleerd

Angela Groothuizen op 13-06-2020 in Doorwerth IS VERPLAATST NAAR 2022

In verband met het coronavirus is er vanuit de overheid en het RIVM besloten dat tot 1 september 2020 alle evenementen verboden zijn. Wij vanuit Fletcher Events nemen deze maatregelingen in acht.

In overleg met het management is ervoor gekozen om dit evenement te annuleren. Helaas is het op korte termijn niet haalbaar om een nieuwe datum in te plannen. Wij hopen u in 2022 weer welkom te heten bij Angela Groothuizen.

Indien u een ticket voor dit evenement heeft aangeschaft, bent u inmiddels telefonisch en/of per mail op de hoogte gesteld. Voor vragen kunt u terecht bij events@fletcher.nl

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Fletcher Events en haar evenementen. Wij betreuren dat wij u op deze wijze moeten informeren.

 


 

Met de energie van een jonge vrouw, kijkt Angela Groothuizen in Lueke Binge terug op de 60 jaar die inmiddels achter haar liggen. Begeleid door haar vertrouwde eenmansorkest Nico Brandsen, swingt ze het podium op. Mijmeringen over hoe ze hier is gekomen en wat nu eigenlijk echt belangrijk is in het leven, worden afgewisseld met eigen geschreven liedjes en liedjes van onder meer Jan Beuving en Rob Crispijn. Een heerlijk in elkaar gestoken muziektheateravond met hilarische verhalen over familie, vrienden en alles wat dicht bij haar staat. Of zoals haar dochter zou zeggen: een avondje vol met lueke binge. Geniet van Angela Groothuizen in Doorwerth.

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Aanvang programma: 20:45 uur
  • Zitplaatsen

Bent u rolstoelgebruiker? Neem dan telefonisch contact op met het desbetreffende hotel. Fletcher Events verzorgt graag een plaats voor u.