Alle Events
Meerdere data & locaties

GIJP LIVE!

GIJP LIVE! bij u in de buurt

Tijdens de bijzondere GIJP LIVE! avonden komen o.a. onderwerpen als het betaald voetbal, televisiewerk en persoonlijke zaken voorbij. Ook worden oude herinneringen opgehaald in o.a. Berg en Dal (GD), Wageningen (GD) en Heiloo (NH).

René van der Gijp
Van der Gijp zou een begrip in de Dikke van Dale moeten zijn. Het staat voor humor, voetbalkennis en een scherpe mening. Van der Gijp die als televisiepersoonlijkheid op dit moment ontzetten populair is, is een fascinerend persoon die heerlijk kan vertellen over zijn voetbaltijd, zijn televisiewerk en het leven.

Wim Kieft
Natuurlijk mag Wim Kieft niet ontbreken tussen de ex-voetballers met een verhaal. Naast zijn avonturen in Ajax 1 en het Nederlands elftal, vertelt hij net zo eerlijk over minder glorieuze tijden in zijn leven. Geniet van een avondvullende show waar hij samen met van der Gijp en Stouten zijn vlijmscherpe kijk op het voetbalspel geeft.

Jan Dirk Stouten
De juiste man voor elk evenement, dat is Jan Dirk Stouten. Van de presentatie van een chique gala-avond tot analyticus bij FC Rijnmond, Stouten kan het allemaal. Tegenwoordig is hij ondernemer en de vaste interviewer van Johan Derksen. Dus met van der Gijp en Kieft komt hij de avond ook wel door en jij ongetwijfeld ook.

  Laatste tickets za 25 januari 2020

  GIJP LIVE!

  Fletcher Hotel-Restaurant Erica, Berg en Dal (Gelderland) Bestel tickets
  Laatste tickets za 8 februari 2020

  GIJP LIVE!

  Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo, Heiloo (Noord-Holland) Bestel tickets
  Laatste tickets za 7 maart 2020

  GIJP LIVE!

  Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Wageningen (Gelderland) Bestel tickets