Alle Events
Meerdere data & locaties

Jan Vayne

Jan Vayne bij jou in de buurt

Betreedt een magische wereld van muzikale improvisatie met de virtuoze pianist Jan Vayne, die een uniek optreden verzorgt. Bereid je voor op een avond vol betoverende klanken en interactieve melodieën, want dit concert is niet zomaar een voorstelling. Het is een unieke ervaring waarbij het publiek een cruciale rol speelt in de creatie van de muziek.

Wat maakt een concert van Jan Vayne zo bijzonder? Het is de ultieme vorm van improvisatie, waarbij hij laat zien dat niets van tevoren kan worden voorbereid. Elk akkoord, elke melodie en elke harmonie ontstaan ter plekke, waardoor elke uitvoering uniek is. Het publiek wordt meegenomen op een reis door diverse muziekgenres, allemaal in samenspraak met de aanwezigen in de zaal.

Mis deze unieke gelegenheid niet om Jan Vayne live te zien en te ervaren hoe muziek tot stand komt in het moment. Laat je betoveren door het meesterlijke pianospel van in dit interactieve improvisatieconcert. Een avond die de grenzen van muzikale creativiteit verkent en je meeneemt naar onontdekte klankwerelden.

  vr 7 juni 2024

  Jan Vayne

  Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe, Deurne (Noord-Brabant) Bestel tickets
  NIEUW za 19 oktober 2024

  Jan Vayne

  Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf, Noordwijk (Zuid-Holland) Bestel tickets