Alle Events
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
0
za 30 oktober 2021

Yoga in Concert

Bestel tickets

Tijd

za 30 oktober 2021
16:00 uur - 22:00 uur

Ticket info

 • Gratis parkeren
 • Coronatoegangsbewijs verplicht

Yoga in Concert komt naar Wageningen

Yoga in Concert in Wageningen!

In een bijzondere tijd als deze, waarin het Coronavirus om ons heen slaat, is het leven ingrijpend veranderd. De balans tussen werk en privé heeft voor de meeste mensen een andere invulling gekregen. Deze nieuwe dagindeling brengt vaak stress en onrust met zich mee. Met Yoga in Concert kun je even ontsnappen aan deze onwerkelijke situatie.

Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Tijdens dit arrangement leer je om heerlijk te ontspannen op een laagdrempelige manier. Jan Kuiper, Yvonne de Hoop en Iris Kroes verzorgen deze dag de yoga & meditatie lessen, workshops en muzikale omlijsting. De flow van muziek, beweging, adem en ontspanning zullen leidraad zijn. We nemen je mee in de wereld van meditatie, mindfulness en de verschillende houdingen in yoga. Leun ontspannen achterover of doe juist actief mee terwijl je kunt genieten van prachtige muziek van Iris Kroes.

Iris Kroes trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. De 27-jarige Friezin speelt al ruim 15 jaar harp en kan met haar stem de gevoelige snaar raken. Ze zal nummers zingen en spelen op haar harp van onder andere Coldplay, Adele en George Michael.

Jan Kuiper is een autoriteit op het gebied van yoga, meditatie, zen en Boeddhisme. Met zijn energie en optimisme begeleid hij dit weekend de gitaar en percussie.

Yvonne de Hoop geeft al jaren les in Critical Alignment Yoga en Therapie, Hatha-Yoga, adem- en ontspanningstherapie en meditatie. Dit weekend begeleid zij je door het overbrengen van onder andere haar eigen levenservaring in de yoga.

Kom zaterdag 30 oktober 2021 genieten van beweging, bewustwording en muziek tijdens Yoga in Concert in Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Het luxe hotel in Wageningen is prachtig gelegen en heeft een weids uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe. Het biedt alles wat u van een 4-sterren superior hotel mag verwachten. Tijdens een heerlijk weekendje weg komt u geheel tot rust in dit hotel met luxe faciliteiten als een ruime Finse sauna, het Turks stoombad of de jacuzzi die ruimte biedt voor maar liefst 7 personen. Ook kunt u na een bezoek aan de fitnessruimte genieten op het panoramaterras van de schitterende natuur.

Programma:

 • Incheck: zaterdag 15:00 uur
 • 16.00 – 17.00 uur Yoga in Concert introductie – ADEM
 • 17.00 – 19.00 uur diner
 • 19.00 – 21.00 uur Yoga in Concert – MEDITATIE IN BEWEGING
 • 21.00 – 22.00 uur Yoga in Concert – ONTSPANNING
 • Uitcheck: zondag 11:00 uur

Let op: U dient zelf een  yoga mat en comfortabel kussen mee te nemen. 

Aan alle bezoekers van dit evenement wordt gevraagd naar een Coronatoegangsbewijs. Geen geldig Coronatoegangsbewijs = geen toegang. 

Voor meer evenementen van Fletcher Events: klik HIER

Ticket informatie

2-Daags arrangement

€139,-
 • Overnachting (o.b.v. 2-persoonskamer) – inchecken vanaf 15:00 uur
 • Ontbijtbuffet
 • 3-Gangen diner
 • Ticket voor Yoga in concert

Tickets zijn exclusief €1,99 servicekosten. De taks and handling fee betaalt u aan de receptie. Inchecken vanaf 15:00 uur. Indien u met een oneven aantal boekt, zal er een extra bed op de hotelkamer geplaatst worden. Bij beschikbaarheid zal er gekeken worden naar een luxere/grotere kamer.

Bestel hier uw tickets of arrangement

 • Via de online ticketshop hieronder