Alle Events
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
0
vr 29 oktober 2021

Yoga in Concert

Bestel tickets

Tijd

vr 29 oktober 2021
Vr 29/10 15:00 - Zo 31/10 11:00 uur

Ticket info

 • Gratis parkeren

Yoga in Concert komt naar Wageningen

Yoga in Concert in Wageningen!

In een bijzondere tijd als deze, waarin het Coronavirus om ons heen slaat, is het leven ingrijpend veranderd. De balans tussen werk en privé heeft voor de meeste mensen een andere invulling gekregen. Deze nieuwe dagindeling brengt vaak stress en onrust met zich mee. Met Yoga in Concert kun je even ontsnappen aan deze onwerkelijke situatie.

Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Tijdens dit weekend leer je om heerlijk te ontspannen op een laagdrempelige manier. Jan Kuiper, Yvonne de Hoop en Iris Kroes verzorgen dit weekend de yoga & meditatie lessen, workshops en muzikale omlijsting. De flow van muziek, beweging, adem en ontspanning zullen leidraad zijn. We nemen je mee in de wereld van meditatie, mindfulness en de verschillende houdingen in yoga. Leun ontspannen achterover of doe juist actief mee terwijl je kunt genieten van prachtige muziek van Iris Kroes.

Iris Kroes trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. De 27-jarige Friezin speelt al ruim 15 jaar harp en kan met haar stem de gevoelige snaar raken. Ze zal nummers zingen en spelen op haar harp van onder andere Coldplay, Adele en George Michael.

Jan Kuiper is een autoriteit op het gebied van yoga, meditatie, zen en Boeddhisme. Met zijn energie en optimisme begeleid hij dit weekend de gitaar en percussie.

Yvonne de Hoop geeft al jaren les in Critical Alignment Yoga en Therapie, Hatha-Yoga, adem- en ontspanningstherapie en meditatie. Dit weekend begeleid zij je door het overbrengen van onder andere haar eigen levenservaring in de yoga.

Dit weekend is geschikt voor alle niveaus, dus zowel de beginner al de gevorderde is welkom! Uiteraard wordt er op deze prachtige locatie voldoende mogelijkheid geboden om op een veilige afstand dit weekend door te brengen.

Kom vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 genieten van beweging, bewustwording en muziek tijdens Yoga in Concert in Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg.

Attributen
Een yoga mat en comfortabel kussen mag u zelf meenemen. Indien u deze niet in uw bezit heeft, kunt u deze via ons bestellen. Meer informatie over de aanschaf van een yoga mat en comfortabel kussen volgt 2 weken voorafgaand aan het evenement.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg
Het luxe hotel in Wageningen is prachtig gelegen en heeft een weids uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe. Het biedt alles wat u van een 4-sterren superior hotel mag verwachten. Tijdens een heerlijk weekendje weg komt u geheel tot rust in dit hotel met luxe faciliteiten als een ruime Finse sauna, het Turks stoombad of de jacuzzi die ruimte biedt voor maar liefst 7 personen. Ook kunt u na een bezoek aan de fitnessruimte genieten op het panoramaterras van de schitterende natuur.

 • Incheck: vrijdag 15:00 uur
 • Uitcheck: zondag 11:00 uur
 • Begeleiding en muzikale omlijsting van Iris Kroes, Jan Kuiper en Yvonne de Hoop
 • Zitplaatsen
 • Zie onderstaand onder ‘3-Daags arrangement’ het volledige arrangement

Voor meer evenementen van Fletcher Events: klik HIER

Ticket informatie

3-Daags arrangement

€349,-
 • 2 x overnachting (o.b.v. 2-persoonskamer) – inchecken vanaf 15:00 uur
 • 2 x ontbijtbuffet
 • 2 x culinair diner
 • 1 x heerlijke lunch
 • Begeleiding en muzikale omlijsting van Iris Kroes, Jan Kuiper en Yvonne de Hoop

Bestel hier uw tickets of arrangement

 • Via de online ticketshop hieronder