Fletcher Live op Locatie

Over Fletcher Live op Locatie

FLETCHER EVENTS GAAT ‘LIVE OP LOCATIE’

Avondvullend programma op maat

Fletcher Events, onderdeel van Fletcher Hotels, lanceert vanaf heden een nieuwe concept: ‘Fletcher Live op Locatie!’ Fletcher Events organiseert al ruim 5 jaar vele muziekevenementen in de Fletcher hotels door het gehele land. Evenementen met artiesten uiteenlopend van Rob de Nijs, Ruth Jacott en Edwin Evers Band tot Glennis Grace. Daarnaast worden er verschillende tribute- en feestavonden georganiseerd zoals: ABBA Tribute, Elvis Tribute, The Beatles Revival, 40UP, Queen Forever, Walkman vs. Discman en de zeer populaire Qmusic the Party. Dit interne succes breidt Fletcher Events uit door de externe markt te betreden en live te gaan op locaties met een minimale capaciteit van 700 bezoekers.

Fletcher Live op jouw locatie!
Fletcher Events biedt met het nieuwe concept ‘Live op Locatie’, de externe locatie een avondvullend programma op maat en draagt onder andere zorg voor de totale techniek, zaalaankleding, ervaren (ondersteunend) personeel op locatie, een goede samenwerking en de volledige marketing voor uiteraard een volle zaal!

Interesse in Fletcher Live op Locatie? Neem dan direct contact op met Fletcher Events via T. 0347 754 670 of per e-mail via liveoplocatie@fletcher.nl