Alle Events
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
0
vr 1 oktober 2021

Carel Kraayenhof met Juan Pablo Dobal

Bestel tickets

Tijd

vr 1 oktober 2021
20:00 - 22:30 uur

Ticket info

  • Zitplaatsen
  • 18+
  • Gratis parkeren

Carel Kraayenhof komt met Juan Pablo Dobal naar Noordwijk

Carel Kraayenhof op 1-10-2021 in Noordwijk  IS VERPLAATST

In verband met het coronavirus zijn evenementen en andere groepsactiviteiten verplaatst naar 2021. Helaas is het niet mogelijk om dit evenement op een ander moment plaats te laten vinden in Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in verband met ruimtegebrek in de agenda van dit hotel. Daarom hebben wij helaas de beslissing moeten nemen om dit evenement over te zetten naar een andere locatie. Wij hopen op uw begrip.

Indien u een ticket voor dit evenement heeft aangeschaft, bent u inmiddels telefonisch en/of per mail op de hoogte gesteld. Voor vragen kunt u terecht bij events@fletcher.nl

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Fletcher Events en haar evenementen. Wij betreuren dat wij u op deze wijze moeten informeren.

 

Op vrijdag 1 oktober 2021 komt Carel Kraayenhof samen met pianist en componist Juan Pablo Dobal naar Noordwijk! Met Juan Pablo Dobal aan zijn zijde geeft Carel Kraayenhof deze avond gegarandeerd een spetterend concert.

Carel Kraayenhof
Hij wordt als een van de meest toonaangevende muzikanten binnen de Argentijnse tango gezien. Als bandoneonist is hij virtuoos en zijn spel is ontroerend. Als componist is hij in staat tot grensverleggende exploratie van het muzikale tango spectrum. Geniet deze avond van een uniek concert!

Juan Pablo Dobal
Juan Pablo Dobal, pianist en componist, werd in 1964 geboren te Buenos Aires in Argentinië. Vanaf zijn vijfde speelt hij piano op het gehoor en op zijn negende begint hij aan zijn opleiding klassieke muziek. Op zijn 25e vestigde hij zich in Amsterdam en nam hij plaats in het toenmalige kwartet ‘Viento del Sur’, waarin Carel Kraayenhof ook speelde. Deze avond zijn zij weer herenigd en daar wilt u bij zijn!

  • Live concert samen met pianist Juan Pablo Dobal
  • Intiem concert
  • Deuren open: 20:00 uur
  • Aanvang programma: 20:30 uur
  • Leeftijd: 18+

Bent u rolstoelgebruiker? Neem dan telefonisch contact op met het desbetreffende hotel. Fletcher Events verzorgt graag een plaats voor u. 

Voor meer concerten van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal: klik hier!