Over Fletcher Events

Over Fletcher Events

Fletcher Events: meer dan alleen een feestje


Wat is er fijner om na het bezoeken van  je favoriete artiest direct je bed in te stappen? En hoe lekker is het om, voordat de deuren van de zaal opengaan, op dezelfde locatie heerlijk te dineren? Fletcher Events organiseert evenementen voor alle doelgroepen, waarbij deze combinatie perfect gemaakt kan worden: dineren, feesten, overnachten en ontbijten.

Grote artiesten in onze hotels


Fletcher Events is in 2014 ontstaan en is vandaag de dag goed voor de organisatie van meer dan 100 evenementen op jaarbasis. Fletcher Events bestaat uit een team medewerkers op het hoofdkantoor en ruim 20 collega’s die in de weekenden op locatie werken.

Van jazz tot pop en van klassiek tot happy hardcore. Niets is te gek in de banqueting- en feestzalen van onze hotels waar jaarlijks tienduizenden bezoekers de evenementen bezoeken. Met de eventuele combinatie van een overnachting en diner spreken we een grote doelgroep aan die, met partner, familie of vriendengroep, op pad gaan om er een onvergetelijk weekend of avond van te maken. Rob de Nijs, Edwin Evers Band, Ruth Jacott, Wibi Soerjadi, André Hazes, De Kast, Van Dik Hout, Willeke Alberti, OG3NE, The Dirty Daddies, DJ Paul Elstak en ga zo maar door. Ook de tribute avonden komen veel aan bod met coverbans en zangers uit binnen- en buitenland. Geniet hierbij van avonden met alle hits van o.a. ABBA, The Beatles, Queen, Adele en Elvis.

Kijk voor ons gehele aanbod op www.fletcherevents.nl en volg ons via Facebook en Instagram voor de laatste updates!