Fletcher Events voor bedrijven

De specialist voor het organiseren van bedrijfsfeesten

Een onvergetelijk bedrijfsfeest voor uw bedrijf?

Dat kan bij Fletcher Events! Het team van Fletcher Events verzorgt alles van A tot Z, zodat uw medewerkers een onvergetelijke avond beleven! In overleg gaan we samen opzoek naar het leukste programma, de beste aankleding en het meest passende arrangement. Heeft u altijd al een bepaalde artiest op uw bedrijfsfeest willen hebben of heeft u speciale wensen qua aankleding? Bij Fletcher Events denken we graag met u mee!

Uiteraard kunt u ook kiezen uit een van onze bestaande events. Ga bijvoorbeeld voor de Foute Party van Qmusic en ga vier uur lang los op alle foute hits. Of wellicht is THE BEST Abba tribute iets voor uw bedrijf. Zing samen met uw collega’s uit volle borst mee met de bekende hits van ABBA. Misschien heeft u liever een band zoals The Beatles Revival. Een avond lang swingen op de nostalgische nummers van The Beatles die u en uw collega’s weer mee terugvoeren naar ‘die goede oude tijd’.

Martini Ziekenhuis

Afgelopen september mocht Fletcher Events het bedrijfsfeest organiseren voor het personeel van het Martini Ziekenhuis. Samen met Qmusic The Party – 4uur FOUT!, Party Animals en T-Spoon genoten 3500 medewerkers van een heerlijke foute en op maat gemaakte avond. Na een fantastische rolschaatst act was het de beurt aan de gasten zelf om hun dansschoenen te verwisselen voor rolschaatsen. Deze avond was geheel gethematiseerd aangekleed met daarin de logo’s van het Martini Ziekenhuis verwerkt.

Bedrijfsuitje

Geniet samen met uw collega’s een avond lang van een van onze optredens, van jazz tot pop en van klassiek tot happy hardcore. Niet alleen heel gezellig, maar ook goed voor de teamspirit! Maak er een gehele belevenis van door ook voorafgaand samen te dineren en achteraf te blijven overnachten in het hotel. Speciaal voor bedrijven bieden wij een leuke korting aan.

Interesse? Neem dan contact met ons op via
events@fletcher.nl