Alle Events
Meerdere data & locaties

ELTON JOHN TRIBUTE

The Rocket Guy, Elton John tribute bij jou in de buurt

‘The Rocket Guy’ takes off !

Na het overweldigende succes van de Face to Face-tour in 2022 met Alexander Broussard en The Billy Joel Experience, zijn we verheugd om ‘The Rocket Guy’ opnieuw te verwelkomen op de Nederlandse podia, deze keer met Guy Harris als Sir Elton John. Bereid je voor op een onvergetelijke Elton John tribute in Nieuwegein!

Het glinsterende concept is gebaseerd op de aller grootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano, ondersteund door de geweldige band van The Rocket Guy, bestaande uit Eddie Volkers (drums), Theo van Niel Jr. (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Bobby Jacobs (bas).

Als een succesvolle pianozanger nam Guy de rol van Elton John over na jarenlang optredens te hebben uitgevoerd in de pianobar-markt over de hele wereld zoals de bekende Crazy Piano’s. Tevens heeft hij recentelijk in de Ziggo Dome als toetsenist gespeeld voor de beroemde ‘The Billy Joel Experience’ in ‘Battle of the Tribute Bands’ voor SBS6! Guy toont een diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock and roll van Engelands grootste pianist aller tijden definieert. Kom The Rockey Guy in het echt bewonderen, het is een formule voor een gezellige avond uit!