Alle Events
Meerdere data & locaties

Elvis tribute

Elvis Tribute bij u in de buurt

Ook dit jaar is Fletcher Hotels het decor van een onwaarschijnlijke bijeenkomst waarbij de beste Elvis Tribute Artists ter wereld The King eren. Met heel hun Elvis hart en ziel geven ze hun beste tribute show. Wereldacts waar The King zelf jaloers op zou zijn geweest. Geniet deze Elvis avonden en ga tmee terug in de tijd van Elvis!

ELVIS TRIBUTE 17/18/19 mei 2019

Line up

Ciaran Houlihan (IE)
‘Elvis is still alive’, zo blijkt wel uit de show van Ciaran Houlihan. Het bewijs voor de nooit aflatende populariteit van ‘The King’. Maar ook voor de manier waarop de winnaar van de grootste Elvis contest in Europa in zijn huid kruipt. Die looks, dat stemgeluid, put on your blue suede shoes!

Gordon Davis (UK)
Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Juan Lozano (UK)
Opmerkelijk hoe deze bescheiden jongen zich verheft tot het evenbeeld van The King zelf. Zeker de jonge Elvis gaat Juan Lozano volledig natuurlijk af.  In zijn militaire kostuum moet je haast wel een zwak hebben voor deze ‘Soldier boy’. En in zijn witte glitter kostuum denk je alleen maar ‘Viva Las Vegas!

Michael Glaysher (UK)
Michael Glaysher is een rijzende ster als Elvis Tribute Artist die door zijn jonge leeftijd perfect in staat is om de energieke, ongepolijste Elvis uit de jaren ’50 neer te zetten.

Mills & Boone (UK)
Werelds beste achtergrondzangeressen in de ETA wereld. Deze twee alleskunners zullen de artiesten ondersteunen met hun geweldige stem en hun leuke uitstraling. Zij zullen begeleid worden door een live band voor extra ambiance!


The Ultimate Elvis Party in Steenwijk 06 juli 2019

Bent u fan van Elvis? Mis dit dan niet! Een wervelende muzikale show, die u gezien moèt hebben in Steenwijk op 6 juli 2019!

Line up

The Explosion Rockets
The Explosion Rockets is een van de actiefste en bekendste rock and roll bands van Nederland. Tot tweemaal toe werden zijn uitgeroepen tot ‘Beste Rock And Roll Band van Nederland’ door het tijschrift ‘The Jubop ‘ .

Ciaran Houlihan
Europees kampioen, kampioen gosple, best vegas Elvis reist de hele wereld rond om zijn show ter gehore te brengen.
Volle theaters live met het philharmonic orchestra niets is hem vreemd.officieel bekroond als top 10 ETA van de wereld.

  vr 17 mei 2019

  Elvis tribute dinnershow

  Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo, Heiloo (Noord-Holland) Bestel tickets
  za 18 mei 2019

  Elvis tribute

  Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem, Doorwerth (Gelderland) Bestel tickets
  zo 19 mei 2019

  Elvis tribute dinnershow

  Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen, Zeegse (Drenthe) Bestel tickets
  za 6 juli 2019

  The Ultimate Elvis Party

  Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk, Steenwijk (Overijssel) Bestel tickets