Alle Events
Meerdere data & locaties

Elvis tribute

Elvis Tribute bij u in de buurt

Ook dit jaar is Fletcher Hotels het decor van een onwaarschijnlijke bijeenkomst waarbij de beste Elvis Tribute Artists ter wereld The King eren. Met heel hun Elvis hart en ziel geven ze hun beste tribute aan de vetkuif en de pelvis. Wereldacts waar The King zelf jaloers op zou zijn geweest.

Line up

Ciaran Houlihan (IE)
‘Elvis is still alive’, zo blijkt wel uit de show van Ciaran Houlihan. Het bewijs voor de nooit aflatende populariteit van ‘The King’. Maar ook voor de manier waarop de winnaar van de grootste Elvis contest in Europa in zijn huid kruipt. Die looks, dat stemgeluid, put on your blue suede shoes!

Ben Thompson (UK)
Er zijn veel Elvis imitators, maar weinigen beheersen Elvis in al zijn fases. Ben Thompson wel. Niet voor niets won hij 5 titels in verschillende Elvis competities en trad hij al op met de originele Elvis backing vocals. Nu straalt hij tijdens onze Elvis Tribute. Kom kijken, want ‘It’s now or never.’ Ben Thompson is de huidige wereldkampioen van de  Ultimate Elvis Tribute Artist Contest!

Darren Green (UK)
Deze keyboard virtuoos begon met pianospelen toen hij Elvis op de radio hoorde. Inmiddels is Darren Green één van de beste Elvis Tribute Artists ter wereld. Maar net zo makkelijk zet hij een perfecte Jerry Lee Lewis neer. Van rock & roll tot country, het is hem op zijn energieke lijf geschreven. ‘So that’s all right’.

 • Met backingtracks

 

  Uitverkocht vr 21 december 2018

  Elvis Christmas dinnershow

  Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo, Heiloo (Noord-Holland) Bestel tickets
  UITVERKOCHT za 22 december 2018

  Elvis Christmas show

  Fletcher Hotel-Restaurant Erica, Berg en Dal (Gelderland) Bestel tickets
  zo 23 december 2018

  Elvis Christmas show

  Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Wageningen (Gelderland) Bestel tickets
  uitverkocht ma 24 december 2018

  Elvis Christmas dinnershow

  Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk, Steenwijk (Overijssel) Bestel tickets