Alle Events
Meerdere data’s & locaties

Elvis tribute

Elvis Tribute bij u in de buurt

Ook dit jaar is Fletcher Hotels het decor van een onwaarschijnlijke bijeenkomst waarbij de beste Elvis Tribute Artists ter wereld The King eren. Met heel hun Elvis hart en ziel geven ze hun beste tribute aan de vetkuif en de pelvis. Wereldacts waar The King zelf jaloers op zou zijn geweest.

Line up

Ciaran Houlihan (IE)
‘Elvis is still alive’, zo blijkt wel uit de show van Ciaran Houlihan. Het bewijs voor de nooit aflatende populariteit van ‘The King’. Maar ook voor de manier waarop de winnaar van de grootste Elvis contest in Europa in zijn huid kruipt. Die looks, dat stemgeluid, put on your blue suede shoes!

Ben Thompson (UK)
Er zijn veel Elvis imitators, maar weinigen beheersen Elvis in al zijn fases. Ben Thompson wel. Niet voor niets won hij 5 titels in verschillende Elvis competities en trad hij al op met de originele Elvis backing vocals. Nu straalt hij tijdens onze Elvis Tribute. Kom kijken, want ‘It’s now or never.’ Ben Thompson is de huidige wereldkampioen van de  Ultimate Elvis Tribute Artist Contest!

Ricky Aron (UK)
Als kind van Liverpool verwacht je misschien dat Ricky Aron in een muzikale pot met beatmuziek is gevallen, maar hij heeft duidelijk de pot met Elvis en Shakin’ Stevens gevonden. Hij won al meerdere malen een tribute aan deze grootheden en hij is dan ook werkelijk ‘The devil in disguise.’

Gordon Davis (UK)
Alles wat Elvis zo aantrekkelijk maakt, laat Gordon Davis moeiteloos herleven. Van zijn aantrekkelijke energie tot aan zijn onweerstaanbare gezichtsexpressies. Elvis Master Champion,  Eurpean Champion, Images of The King World Champion, alle titels vielen dit talent al ten deel. Je ziet hem en wow, ‘You can’t help falling in love’.

Juan Lozano (UK)
Opmerkelijk hoe deze bescheiden jongen zich verheft tot het evenbeeld van The King zelf. Zeker de jonge Elvis gaat hem volledig natuurlijk af.  In zijn militaire kostuum moet je haast wel een zwak hebben voor deze ‘Soldier boy’. En in zijn witte glitter kostuum denk je alleen maar ‘Viva Las Vegas!

Darren Green (UK)
Deze keyboard virtuoos begon met pianospelen toen hij Elvis op de radio hoorde. Inmiddels is Darren Green één van de beste Elvis Tribute Artists ter wereld. Maar net zo makkelijk zet hij een perfecte Jerry Lee Lewis neer. Van rock & roll tot country, het is hem op zijn energieke lijf geschreven. ‘So that’s all right’.

 • Mills & Boone (UK)
 • Graceland live band (UK)
 • Support act / afterparty: Ramon Boekel (NL)

Bij de kerstedities zijn de volgende artiesten aanwezig: Ciaran Houlihan, Ben Thompson & Darren Green.

  vr 16 november 2018

  Elvis tribute

  Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Wageningen (Gelderland) Bestel tickets
  za 17 november 2018

  Elvis tribute

  Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Wageningen (Gelderland) Bestel tickets
  zo 18 november 2018

  Elvis tribute

  Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Wageningen (Gelderland) Bestel tickets
  Laatste tickets vr 21 december 2018

  Elvis Christmas dinnershow

  Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo, Heiloo (Noord-Holland) Bestel tickets
  za 22 december 2018

  Elvis Christmas show

  Fletcher Hotel-Restaurant Erica, Berg en Dal (Gelderland) Bestel tickets
  zo 23 december 2018

  Elvis Christmas show

  Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Wageningen (Gelderland) Bestel tickets
  ma 24 december 2018

  Elvis Christmas dinnershow

  Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk, Steenwijk (Overijssel) Bestel tickets