Alle Events
zo 5 juni 2022

Elvis tribute show

Bestel tickets

Tijd

zo 5 juni 2022
20:00 - 00:00 uur

Ticket info

  • Gratis parkeren
  • Inclusief afterparty

Elvis tribute show komt naar Berg en Dal

Op zondag 5 juni zullen maar liefst 4 ETA`s het podium betreden. Deze worden begeleid door uit Duitsland afkomstig Badnauheim Allstars, dit is een 6 koppige band met daarin 2 achtergrondzangeressen.

  • De show begint om 20.00 uur en is avondvullend.

Arron Walker (Uk )
Europees Kampioen is jonge zeer talentvolle en energieke zanger hij is voor de eerste keer te zien in Nederland. Hij zal u op uw puntje van uw stoel laten mee swingen.

Eddy Popescu (RO)
Meervoudig winnaar van meerdere Titels. Hij is een enthousiaste en charismatische, charmante zanger en hij zet  op eigen wijze Elvis op klassieke manier neer. Ook hij is voor het eerst in Nederland te zien!

Ciaran Houlihan (Ier)
Multi award winning artsist. Hij vertegenwoordigd Elvis 70 jaren als geen ander. Zijn krachtige stem en zijn uiterlijk maakt hem de geschikte persoon om Elvis in de jaren 70 neer te zetten. Zijn instrumentaal talent geeft nog eens een extra boost. Hij speelt keybord en gitaar en zijn energie slaat over op het publiek en zal het gevoel van Elvis shows in de zeventiger jaren  jaren zeer goed neerzetten.

Gordon Davis ( Malta)  
Ultimate Award winnaar 2012 En meerdere andere titels treedt sinds 2006 op als Elvis Tribute Artist Hij zorgt altijd voor zeer energieke live optredens en showcases en is een veelgevraagd Elvis Tribute over de hele wereld.  Zijn stem zijn lach zijn show geven een extra vibe aan de hele avond.

De after party zal door niemand minder dan Peter Ryan verzorgd worden en hier zal u niet alleen Elvis nummers te horen krijgen. Ook de ETA`s Zullen u nog verassen.

Meer informatie over deze avond of de artiesten? Neem dan contact op met Petrie Kuizenga-Coolen: 06-13575955

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met My Way Promotions