Alle Events
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
0
za 23 november 2024

Hollands Gedistilleerd

Bestel tickets

Tijd

za 23 november 2024
20:30 - 01:00 uur

Ticket info

 • Staanplaatsen
 • Gratis parkeren
 • 18+

Hollands Gedistilleerd in Raalte

Hollands Gedistilleerd in Raalte! Speciaal geselecteerd voor een avond heerlijk meezingen en dansen op de beste artiesten van eigen bodem! Een drankje, een praatje en uit volle borst meebrullen op de kneiterhits van bijvoorbeeld Jannes, Gino Graus, Jaman & Robert Pater.

Meer informatie

 • Deuren open: 20:00 uur
 • Einde avond: 01:00 uur
 • Leeftijd: 18+
 • Staanplaatsen
 • Inclusief support act: DJ D0lphin

 

Jannes
Duik in de wereld van Jannes, de gezellige gozer van het Nederlandse levenslied. Met nummers als “Een beetje meer” krijg je zin om de boel op stelten te zetten, terwijl “Ga maar weg” je raakt in je gevoelens. En wat dacht je van “Laat me”? Daarmee zit je lekker te mijmeren over de liefde. Jannes neemt je mee op een muzikale trip vol herkenbare momenten. Zijn stem voelt als een warme knuffel en zijn deuntjes blijven hangen als je favoriete kroegliedjes. Met Jannes beleef je het leven op de tonen van simpele, maar oh zo echte hits.

Robert Pater
Deze populaire zanger uit Raalte scoort hit na hit. Na de hits ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Jij En Ik’ en ‘Eenzaam En Alleen’ is zijn muziek niet meer weg te denken in de café’s en op de Nederlandstalige radiostations. Hij treed op door heel het land, speciaal voor ons komt hij terug naar zijn ”hometown” Raalte!

Jaman
Geboren en getogen in Deventer maar voor deze avond reist hij af naar Raalte. Jaman treed al jaren op met veel succes. Je hoort hem onder andere op de radio en in de hitlijsten op spotify. Met hits als ”Oh Leilah” en ”Gewoon weer opnieuw” is 1 ding zeker, het wordt 1 groot feest en je gaat met een schorre stem naar huis!

Gino Graus
Gino Graus begon al vroeg met het entertainen bij feestjes. Voorop in de polonaise, maar nog liever veroverde hij de microfoon om te zingen. Daarom niet gek dat zijn eerste single ”Een Vriend” in 2010 al verscheen, hiermee won hij de talentenjacht in zijn woonplaats. Als 10 jarig jochie stond hij met zijn eigen single samen met Django Wagner op het podium, je kan dus wel zeggen dat zingen in zijn bloed zit! Na zo’n knallende start heeft hij zijn carrière voortgezet met hits zoals ”Dolores” en ”Alisha”.

Support Act: DJ Dolphin
Staat DJ Dolphin achter zijn mengtafel, dan draait het feest volledig open! Standje 10 in alle stijlen. Hiphop, House, Rock & Roll, Danceclassics, Après-ski, Hollands, Top 40, veel allrounder vind je ze niet. Dus dat wordt met een glimlach naar huis. Trek je mooiste outfit aan en dan de hele avond gaaaan.

Line up

Jannes

Jannes

Gino Graus

Gino Graus

Jaman

Jaman

Robert Pater

Robert Pater

DJ Dolphin

DJ Dolphin

Ticket informatie

Early Bird

UITVERKOCHT!
 • Beperkt beschikbaar
 • Inclusief €2,- servicekosten

Ticket

€31,-
 • Inclusief €2,- servicekosten

Bestel hier uw tickets of arrangement