Alle Events
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
0
za 30 november 2024

Laura Fygi en Derk de Kloet dinnershow

Bestel tickets

Tijd

za 30 november 2024
17:30- 22:15 uur

Ticket info

 • Dinnershow
 • Gratis parkeren
 • 150 jaar Fletcher De Wageningsche Berg
 • 18+

Laura Fygi en Derk de Kloet Dinnershow komt naar Wageningen

Laura Fygi en Derk, beiden geworteld in de wereld van entertainment, hebben elk op hun eigen wijze een bijzondere reis in de muziek gemaakt.

Laura, een exotische verschijning met een herkenbare stem, groeide op in Uruguay als dochter van een Egyptische buikdanseres. Haar veelzijdige carrière bracht haar door heel Europa, Zuid-Amerika en Azië, waar ze ook de Chinese markt wist te veroveren. Van dance hits in de jaren tachtig met de meidengroep Centerfold tot samenwerkingen met grootheden als Toots Thielemans en Michel Legrand, Laura’s muzikale ontdekkingstocht kent geen grenzen. Ze won een Edison en ontving diverse gouden en platina platen. Ze bracht albums uit, waaronder het speciaal voor de Aziatische markt gemaakte “Flower” en het succesvolle “Jazz Love.”

In Nederland blijft Laura actief, optredend met diverse begeleidingsorkesten en het Trio Galantes, waarin ze haar passie voor latin muziek deelt met drie gepassioneerde Zuid-Amerikaanse muzikanten. In 2022 werd het hoogtepunt van haar veelzijdige carrière bezegeld met de release van het koffietafelboek “Laura Fygi, All of Me,” dat haar levensverhaal en muzikale reis belicht. Ditmaal gaat ze optreden met haar speciale gast Derk de Kloet!

Derk groeide op in de wereld van radio dankzij zijn vader Co de Kloet, die bij de VARA Radio werkte. Hij koesterde de live muziekuitvoeringen in Studio 1, vooral het Vara’s Dansorkest o.l.v. Charlie Nederpelt, wat zijn eerste kennismaking was met een Big Band.

Derk heeft lang gespeeld in zijn eigen Rhythm and Blues band en richtte zich later op het repertoire van The American Songbook: een combinatie van Latin-invloeden en de oude Rhythm and Blues. Als gast bij diverse Big Bands vertolkt hij bekend en minder bekend repertoire uit het swingtijdperk. Een opmerkelijke wending in Derk’s carrière is de samenwerking met Laura Fygi. Hij beschouwt het als een ongelofelijk cadeau om met haar te werken, prijst haar stijl en stem, en zet alles op alles om bij te blijven.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg 150 jaar! 
Dit evenement zal, naast Laura Fygi en Derk de Kloet, tevens in het teken staan van het 150-jarige bestaan van Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg. Het in 1874 geopende hotel kent een rijke historie. Begin 1900 is het hotel geraakt door een blikseminslag, midden 1900 werd het hotel gebruikt als noodziekenhuis voor slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en is het hotel onder vuur geweest door de geallieerden. Na dienstdoen als conferentieoord werd het pas in 2001 weer een hotel en restaurant. Sinds 2016 is het hotel onderdeel geworden van Fletcher Hotels. Graag willen we tijdens dit evenement stilstaan bij het 150-jarig bestaan van een plek met vele verhalen. Laat je deze avond terugvoeren naar 1874 inclusief een luxe 4-gangen diner geïnspireerd op de smaken van 150 jaar oude recepten!

 • Deuren open: 17:30 uur
 • Aanvang diner: 18:00 uur
 • Luxe 4-gangen dinnershow geïnspireerd op de smaken van 150 jaar oude recepten
 • Inclusief meet and greet/signeersessie na concert

Bent u rolstoelgebruiker? Neem dan telefonisch contact op met het desbetreffende hotel. Fletcher Events verzorgt graag een plaats voor u. 

Meer Fletcher evenementen in deze provincie? KLIK HIER!

LET OP: De hotelbon voucher is uitverkocht voor dit evenement!

Ticket informatie

Ticket Luxe 4-gangen Dinnershow

€90,-
 • Inclusief luxe 4-gangen diner geïnspireerd op de smaken van 150 jaar oude recepten
 • Inclusief €2,- servicekosten

2-Daags arrangement Dinnershow

€138,-
 • Hotelovernachting in dit hotel
 • Inclusief luxe 4-gangen diner geïnspireerd op de smaken van 150 jaar oude recepten
 • Uitgebreid ontbijt

Tickets zijn inclusief €2,- servicekosten. Dit bedrag is exclusief tax and handling fee (€3,- p.p.p.n). Dit dient in het hotel te worden voldaan. Inchecken vanaf 15:00 uur. Indien u met een oneven aantal boekt, zal er een extra bed op de hotelkamer geplaatst worden. Bij beschikbaarheid zal er gekeken worden naar een luxere/grotere kamer.

Extra opties

v.a. €15,-
 • Early Check-In*
  Vanaf 13:00 uur in de kamer. Let op: 1 kamer = 1 Early Check-In
 • Lazy Day*
  Tot 13:00 uur in de kamer. Let op: 1 kamer = 1 Lazy Day

*Enkel boekbaar bij een 2-Daags arrangement

Bestel hier uw tickets of arrangement