Alle Events
Meerdere data & locaties

Fletcher Sinterklaasshow

Fletcher Sinterklaasshow Sint & Friends

Na het daverende succes van voorgaande jaren bezoekt Sinterklaas ook dit jaar weer onze Fletcher hotels. Het vernieuwde Fletcher Sinterklaas Arrangement, inclusief de allerleukste live Sinterklaasshow van Sint & Friends, zal bij de hele familie zorgen voor een onvergetelijk sinterklaasfeest en een hele hoop plezier en vertier. Met wie kom jij genieten in één van onze exclusieve Fletcher Sinterklaashotels?

  • Wegens groot succes nu nog exclusiever met unieke live Sinterklaasshow!
  • Kom op 18 november, 25 november of 2 december naar één van de exclusieve Fletcher Sinterklaashotels en geniet van het compleet verzorgde Sinterklaas Arrangement inclusief liveshow.
  • 90 minuten durende spectaculaire live Sinterklaasshow georganiseerd door Sint & Friends

Goed nieuws! Dit jaar zijn er ook losse tickets beschikbaar voor de spectaculaire live Sinterklaasshow van Sint & Friends in onze exclusieve Fletcher Sinterklaashotels! Kom met je familie en vrienden samen genieten van deze fantastische show! De show zit boordevol verrassingen, muziek en natuurlijk de enige echte Sinterklaas en zijn Pieten. Een belevenis helemaal gericht op kinderen! Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt en deze tickets vliegen de deur uit! Mis de magie van Sinterklaas niet en boek vandaag tickets voor een onvergetelijke middag vol plezier en verwondering!

Losse tickets zijn verkrijgbaar op:
Zaterdag 18 november in Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam
Zaterdag 25 november in Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam
Zaterdag 2 december in Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Zaterdag 2 december in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne

  • Deuren open: 15:30 uur – start show 16:00 uur