The Joe Party

JOE Party

JOE

Stap binnen in de wereld van The Joe Party. Hierbij gaat de klok terug naar de tijd van legendarische decennia en voel je de bruisende jaren 70, de kleurrijke 80’s en de nostalgische 90’s. Het is daarom niet zomaar een feest. Het is een ultieme reis door de tijd. Daarbij wordt dit feest gehost door DJ’s van de iconische radiozender JOE.

Good times, great music

Bij The Joe Party draait alles om het vieren van het leven en ook het herbeleven van de beste muziek en herinneringen uit vervlogen tijden.  Tijdens deze show komen de beste hits tot leven. Hierdoor beleven feestgangers een onvergetelijke ervaring die hen meevoert naar de hoogtijdagen van de popcultuur.

Of je nu een fervent liefhebber bent van disco, dance, hiphop of pop: The Joe Party heeft voor elk wat wils. De energie is voelbaar zodra je de dansvloer betreedt. Gelijkgestemde feestgangers komen hier samen om te genieten van de tijdloze muziek die alleen The Joe Party kan leveren.

De feesten zijn allemaal doordrenkt met de unieke sfeer van het tijdperk dat wordt gevierd. Bovendien maakt niet uit of je een doorgewinterde feestganger bent die bekend is met alle klassiekers. Bij The Joe Party is iedereen welkom om te genieten van een onvergetelijke avond vol muziek en plezier.

JOE Radio

JOE Radio staat aan de basis van dit buitengewone feestfenomeen, met zijn ongeëvenaarde expertise in het leveren van de beste muziek en entertainment. Dit geliefde radiostation weet precies hoe je de juiste sfeer creëert voor een onvergetelijke uitgaanservaring. Elk nummer wordt zorgvuldig geselecteerd om het publiek te betoveren en te laten dansen tot in de vroege uurtjes.

Dus laat je meeslepen door de betoverende klanken van JOE en dompel jezelf vervolgens onder in de tijdloze magie van de 70’s, 80’s en 90’s. Het is niet zomaar een feest; het is een ervaring die je keer op keer wilt herbeleven.