Qmusic de foute party

Qmusic the Party - 4 uur FOUT

Een Spetterend Foute Feestavond! 

Qmusic the Party – 4uur FOUT is een spectaculair evenement dat liefhebbers van foute hits en onvergetelijke feestavonden samenbrengt. Deze toonaangevende radiozender is de drijvende kracht achter dit concept. Hierdoor krijg je de garantie voor een avond vol entertainment en muzikaal plezier.

Een line-up van dit feest omvat vaak bekende artiesten. Eén daarvan is Immer Hansi. Menig bezoeker kan met zijn hit ‘3-2-1- Shotje!’ een shotje in zijn mik krijgen. Hij haalde miljoenen streams met de Apres Ski versie van ‘Reunie’ van Snelle.

Ongeëvenaarde sfeer en levendige muziekselectie: dat is waar dit feest om bekend staat. Door de karakteristieke toeters van Gebroeders Ko en de aanstekelijke deuntjes van Frans Duijts, belooft het een nacht te worden waarin het moeilijk is om stil te blijven staan.

Het Foute Uur!

Een van de hoogtepunten van de avond is het beruchte ‘Foute Uur,’. Hierin draaien de DJ’s een aaneenschakeling van foute hits, variërend van de jaren ’90 tot nu. Dit zorgt voor een nostalgische reis langs de meest onverwachte en dansbare guilty pleasures.

Het is niet alleen de muziek die de show steelt! Alle deelnemers aan de 4uur FOUT Party worden aangemoedigd om zich te hullen in de meest opvallende ‘Foute Party Outfits.’ Denk aan neonkleuren, glitters en misschien zelfs een knipoog naar de jaren ’90 met een knalroze joggingbroek. Het feest is dan ook niet compleet zonder een visueel spektakel van foute mode.

Gebroeders Ko

Van de energieke deuntjes van Gebroeders Ko tot de klassieke meezingers die de dansvloer vullen. Qmusic the Party – 4uur FOUT bied een ongeëvenaarde ervaring voor liefhebbers van een bruisend feest. Het is de perfecte gelegenheid om met vrienden uit te gaan, herinneringen te maken en te genieten van een avond vol foute hits en onvergetelijk entertainment.