Qmusic de foute party

Qmusic de foute party

Qmusic de foute partyis het foutste feest van Nederland. Tijdens de foute party wordt er geluisterd naar de lekkerste guilty pleasures. Uit volle borst wordt er meegezongen en gedanst.  De hits die er op zo’n avond voorbij komen blijven maandenlang in het hoofd hangen. Jaarlijks kijken miljoenen mensen uit naar Qmusic de foute party. Of je nu in een café, bruine kroeg of in een discotheek staat, de foute hits tijdens Qmusic the party – 4uur FOUT! is altijd gegarandeerd meezingen!

Iedereen zingt mee met de foute meezingers en de foute outfits zijn ook niet te missen. Als voorbereiding wordt er geluisterd naar de top 1500 foute nummers van Qmusic. Leuker uitgaan dan dit kan bijna niet.

Ch!pz

Ch!pz is een popgroep die in 2003 werd opgericht. De groep bestaat uit Kevin Hellenbrand, Rachel van den Hoogen, Cilla Niekoop en Peter Rost. Met hun eerste singel “Ch!pz in Black” wisten ze meteen de eerste plaats te bemachtigen in de Dutch Single Top 100. Hierna waren ze niet meer te stoppen en behaalde ze nog meer nummer één hits. Niet alleen in Nederland hadden ze succes. Het nummer Cowboy werd een nummer één hit in Duitsland en Oostenrijk. Het toenmalige management van de groep dwong ze om in 2010 te stoppen. Na vele verzoeken van hun fans om een comeback te maken besloten ze in 2018 weer samen te komen.

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer nam in 2016 deel aan het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Hetzelfde jaar brengt hij samen met Willeke Alberti het nummer “Lachen, beetje huilen” uit. Echter behaalt hij pas echt groot succes als hij in 2021 het nummer “Ik ga zwemmen” uitbrengt.

Snollebollekes

In 2013 werd de feestact Snollebollekes opgericht. Het gezicht van de feestact is Rob Kemps. Succes werd behaald met de nummers Vrouwkes, Alaafrojack en Links Rechts. In België behaalde het nummer Snollebolleke de nummer 2 plek in de hitlijsten.