Walkman vs Discman

Groove tijdens Walkman vs Discman

Ga uit je plaat op de lekkerste dance classics. Bij de Walkman vs Discman evenementen draaien Dj’s Gerard Ekdom en Ben Liebrand de gaafste jaren 80 en 90 muziek waar je heerlijk op kan dansen. Kom in de sfeer van een 80s en 90s party wanneer deze helden de muziek van de avond aan elkaar mixen. “Pump Up the Jam” wanneer deze DJ’s “The Rhythm of the Night” bepalen. “Take It Slow”, “Let the Music Play” en laat het een feest worden om niet te vergeten.

Gerard Ekdom

Ekdom is sinds jongs af aan al thuis in de DJ wereld. Hij begon al vroeg als radio-DJ bij de lokale Radio De Bilt en is al snel bij 3FM terecht gekomen. Hij was op verschillende programma’s te horen en heeft ook zijn eigen programma’s gehad. Van 3FM stapte hij over naar NPO Radio 2, en van daar ging hij door naar Radio 10, waar hij nu nog steeds te horen is. Wegens zijn grote kennis van muziek weet Ekdom als geen ander welke muziek er gespeeld moet worden op Walkman vs Discman.

Ben Liebrand

Liebrand staat bekend als de eerste Nederlandse DJ en is een groot voorbeeld voor de hedendaagse DJ’s zoals Armin van Buuren, DJ Tiësto en DJ Jean. Liebrand heeft door zijn carrière heen in verschillende clubs gedraaid en was ook op de radio met non-stop dance music te horen. Hij is een zelf aangeleerde mixer en is de bedenker van de Grandmix, is een jaarmix van alle top platen van het jaar. Welke voorheen een uur duurde en tegenwoordig 3 uur duurt.