Hollands Gedistilleerd

Hollands Gedistilleerd een meezing avond

Hollands Gedistilleerd staat voor een avond met de leukste meezingers en de beste Nederlandstalige muziek. Met een drankje wordt er luidkeels meegezongen met de geweldig live muziek van de top artiesten van Nederlandse bodem.

Jannes

Jannes, geboren als Jan Roelof Wolters, is een Nederlandse zanger die bekend staat om zijn bijdragen aan het Nederlandstalige levenslied. Met een carrière die teruggaat tot de jaren ’90, heeft Jannes zich gevestigd als een populaire vertolker van het Nederlandse levensliedgenre. Zijn muziek kenmerkt zich door oprechte emoties en herkenbare thema’s. Jannes heeft talloze hits op zijn naam, waaronder “Een Beetje Meer,” waarmee hij een breed publiek aanspreekt met zijn karakteristieke stemgeluid en meeslepende melodieën.

Henk Dissel

Henk Dissel is een Nederlandse zanger die zijn sporen heeft verdiend in het levensliedgenre. Met een krachtige stem en charismatische podiumuitstraling heeft Dissel een toegewijde fanbase opgebouwd. Zijn repertoire omvat hits als “Een Bom” en “Stap voor Stap,” die zijn kenmerkende mix van pop en levenslied weerspiegelen. Henk Dissel blijft een opvallende naam in de Nederlandse muziekscene, geliefd om zijn aanstekelijke nummers en energieke live-optredens.

Rutger van Barneveld

Rutger van Barneveld bekend van o.a. de serie ‘Ik geloof in mij’ en de hit ‘Helena’. Vanaf 2002 is de uit Tiel afkomstige zanger, entertainer Rutger van Barneveld al te vinden op podia door heel Nederland. Daarvoor zong hij alleen thuis of voor familie en vrienden op besloten feestjes. Toen Rutger werd gevraagd om op te treden tijdens het feest van de lokale voetbalvereniging in Tiel was de ban gebroken. Dit werd zijn eerste openbare optreden, met stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar de avond was een groot succes. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”.

Robert Pater

Robert Pater wordt veel gedraaid in de Nederlandse stamkroegen. Hij begon zijn carrière met het zingen op bruiloften, feestjes en in kleine cafeetjes. Hierdoor heeft Robert een grote en loyale fanbase opgebouwd. In de afgelopen jaren is zijn muziekcarrière als een raket gegaan met de hits ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’ en ‘Jij En Ik’. Een nominatie voor een BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ en ‘Beste Album’ kon natuurlijk ook niet achter blijven.

Senna

Het levenslied zit in Senna’s bloed; al van kinds af aan zingt ze mee met André Hazes en andere Nederlandstalige artiesten. Senna weet al op jonge leeftijd meerdere talentenjachten op haar naam te zetten en is sindsdien een graag geziene artiest in het live-circuit. Ze doet dan ook niets liever dan optreden.

De zeventienjarige Senna Willems uit Helmond behaalde in de finale van TV Programma We Want More een knappe tweede plaats. Ze maakte diepe indruk op André Hazes, Davina Michelle, Henk Poort, Ali B en Trijntje Oosterhuis. Haar grootste droom kwam daarna uit toen ze werd uitgenodigd om te zingen tijdens Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome.

Jaman

Jaman, wiens echte naam Martinus Dingemanse is, is een Nederlandse zanger die bekendheid heeft vergaard in het levensliedgenre. Zijn opzwepende optredens en aanstekelijke nummers hebben hem geliefd gemaakt bij een breed publiek. Hits als “Laat Me” en “Spoken Bestaan Niet” illustreren zijn vermogen om de gevoelens van het publiek aan te spreken. Jaman blijft een opmerkelijke figuur in de Nederlandse muziekscene, gewaardeerd om zijn levendige podiumpresentatie en pakkende nummers.

Marco Kanters

Marco Kanters, een Nederlandse volkszanger, heeft zich onderscheiden met zijn aanstekelijke levensliedmuziek. Hits zoals “Waar is dat feestje?” en “Mooi is het leven” tonen zijn kenmerkende stijl en energieke podiumaanwezigheid. Marco’s muziek, doordrenkt van vrolijkheid en levenslust, maakt hem een gewaardeerd figuur in de Nederlandse muziekscene, vooral binnen het volkse genre. Hollands Gedistilleerd

Gino Graus

Gino Graus, een Nederlandse zanger in het levensliedgenre, heeft zijn plaats verdiend met opzwepende muziek en charismatische optredens. Hits zoals “Ik Wil Dansen” en “Dans De Hele Nacht Met Mij” kenmerken zijn levendige stijl en aanstekelijke nummers. Gino’s muzikale bijdragen hebben hem geliefd gemaakt onder fans van het Nederlandse levenslied.

Oury

Oury is een ras entertainer en de enige echte eigen volkszanger van Fletcher! Na jaren zijn kunstjes te hebben vertoont als medewerker in de hotels van Fletcher mag hij nu al enkele jaren schitteren op de podiums van verschillende Nederlandstalige feesten EN Fletcher Events!