Hollands Gedistilleerd

Hollands Gedistilleerd een meezing avond

Hollands Gedistilleerd staat voor een avond met de leukste meezingers en de beste Nederlandstalige muziek. Met een drankje wordt er luidkeels meegezongen met de geweldig live muziek van de top artiesten van Nederlandse bodem.

 

Tino Martin

 

Sinds zijn doorbraak in 2014 heeft Tino Martin een aantal toppers uitgebracht. Een aantal van zijn nummers hebben inmiddels al tientallen miljoenen streams op Spotify behaald. Echter begon de zanger zijn carrière als een René Froger-imitator. In 2014 mocht hij een Edison Award ontvangen voor zijn album “Jij liet me vallen”. Dit was niet zijn laatste Edison Award, in 2016 won hij de Edison Popprijs. Tino nam in 2018 deel aan de televisieshow Beste Zangers. Met het nummer “Zij weet het” wist hij de top 1 positie in Nederlandse hitlijsten te behalen. Andere hit nummers van de zanger zijn “Vanavond”, “Loop niet weg” en “Het is goed zo”.

 

John de Bever

 

Deze voormalige beste zaalvoetballer ter wereld is zeker niet weg te denken uit het Nederlands volkszangers beeld. Dat de Bever kan zingen dat weten we wel. Er wordt uit volle borst meegezongen op nummers als “Ik Ga Leven” en “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”, waarna je inderdaad die lach niet meer van je gezicht krijgt.

 

Danique

 

Danique is een bekend gezicht in de muziekwereld van Nederland. Ze is een opkomende artieste wie de laatste 2 jaar een aantal leuke nummers heeft uitgebracht zoals “Zeven Jaren”, “C’est La Vie”, “Drink Jij Een Glaasje Met Mij” en “In Ons Stamcafé”.

 

Ronald Engel

 

Ronald Engel, geboren en getogen in de Amsterdamse wijk Jordaan, groeide op om de hoek van Café Bolle Jan waardoor hij al vroeg in zijn leven in contact is gekomen met muziek en zang. Door de jaren heen heeft hij een aantal hits uitgebracht, als “Transsexueel” en “M’n schoonmoeder”