Hollands Gedistilleerd

Hollands Gedistilleerd een meezing avond

Hollands Gedistilleerd staat voor een avond met de leukste meezingers en de beste Nederlandstalige muziek. Met een drankje wordt er luidkeels meegezongen met de geweldig live muziek van de top artiesten van Nederlandse bodem.

Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen maakte zijn debuut als finalist bij het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS 6 in 2015. Hetzelfde jaar mocht hij zijn Buma NL Award in ontvangst nemen. Dit is geen slechte start voor een muziekcarrière. Met z’n eerste album genaamd ‘Intens’ laat Jeffrey meteen zijn eigen sound horen. Op het album staan de grote hits ‘M’n engel’ en ‘Mag Ik De Zon Laten Schijnen’. ‘Verbintenis’ is zijn tweede album met de nummers ‘Nikita’, ‘Liefde is Magie’, ‘Even Wachten’, en ‘Jij’. Jeffrey Heesen brengt met zijn optredens het zomerse gevoel naar boven.

Helemaal Hollands

Helemaal Hollands is een duo groep bestaande uit Carlo Rijsdijk en Leo Langstraat. Deze mannen zijn niet weg te slaan van de Nederlandse radio. Helemaal Hollands treedt op bij Piratenfestivals en Sterren muziekfeesten. De mannen zijn voornamelijk bekend door hun hit ‘Hier is dat feestje’ en hun stampende feest medleys. Als Helemaal Hollands optreed wordt er niet stilgezeten. Enkel alleen maar gedanst en meegezongen!

Mick Harren

Mick Harren begon zijn muzikale carrière in 1992 toen hij de voorronde won in de Sound Mix Show als Tom Jones. Hij heeft een grote hit gehad met zijn Nederlandse nummer ‘Sweet Caroline’. Het Nederlandse Koningshuis was ook een grote fan van de zanger en hij mocht optreden tijdens het huwelijk van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. Niet alleen in Nederland is hij een groot succes ook in Hong Kong is hij een groot succes met zijn nummer ‘Good Things’. Als je een echte liefhebber bent van de Nederlandse muziek moet je Mick Harren live hebben gezien.

Robert Pater

Robert Pater wordt veel gedraaid in de Nederlandse stamkroegen. Hij begon zijn carrière met het zingen op bruiloften, feestjes en in kleine cafeetjes. Hierdoor heeft Robert een grote en loyale fanbase opgebouwd. In de afgelopen jaren is zijn muziekcarrière als een raket gegaan met de hits ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’ en ‘Jij En Ik’. Een nominatie voor een BUMA NL Award voor ‘Grootste Talent’ en ‘Beste Album’ kon natuurlijk ook niet achter blijven.

Oury

Oury is een ras entertainer en de enige echte eigen volkszanger van Fletcher! Na jaren zijn kunstjes te hebben vertoont als medewerker in de hotels van Fletcher mag hij nu al enkele jaren schitteren op de podiums van verschillende Nederlandstalige feesten EN Fletcher Events!